Välkommen till Motionscentralen

                
 

textSjömansservice erbjuder nu dig – sjömansmotionär - ett enkelt och effektivt rapporteringssystem där du kan följa upp din träning under året. Motionscentralen ska underlätta rapporteringen för dig som användare och du kan direkt efter rapportering ta del av dina resultat, statistik samt fartygets placering i Motionsligan.

Sjömansservice vision är att Motionscentralen ska motivera fler sjömän till en aktivare fritid.

 

Viktig information om Motionscentralen

Den 1 januari är det dags att lämna Motionscentralen och istället flytta sjöfolkstävlingarna och motionsrapperteringen till vår nya motionsportal SeaSportal.

De senaste åren har allt fler användare kommit till oss med önskemål om att få ett rapporteringsverktyg som är mer anpassat efter dagens användning. SeaSportal kan du använda på mobila enheter och det finns också möjlighet att koppla din träningsdagbok till befintliga träningsappar, så att du inte ens behöver registrera dina genomförda aktiviteter.

Tävlingarna pågår alltså hela idrottsåret 2019 ut i Motionscentralen. Från 2020 byter vi system och hoppas givetvis att du som befintlig användare följer med. Du kan redan nu registrera dig för att bekanta dig med SeaSportal.

Registrera dig här

Hoppas vi ses i SeaSportal!

/Sjömansservice

 

Behandling av personuppgifter

Sjöfartsverket är personuppgiftsansvarig för webbplatsen www.seatime.se. Dataskyddsförordningen (GDPR) och svenska dataskyddslagen (DSL) träder i kraft den 25 maj 2018. Lagarna reglerar all hanteringen av personuppgifter i Sjöfartsverkets verksamhet.

Syftet med GDPR och DSL är att skydda människor mot att få den personliga integriteten kränkt när personuppgifter behandlas. Detta gäller till exempel när Sjöfartsverket fotograferar människor för att publicera bilderna på webbplatsen eller i nyhetsbrev.

Läs mer om hur Sjöfartsverket hanterar personuppgifter här.

Genom att skapa ett konto i Motionscentralen godkänner du Sjöfartsverkets hantering av personuppgifter.


Vill du också vara med i våra motionstävlingar? Allt du behöver göra är bara att logga in och välja den träningsform som passar dig!

Hör av dig till motion@sjofartsverket.se om du har frågor, idéer eller förslag på hur verksamheten kan förbättras och utvecklas. Frågor om nya motionsportalen SeaSportal skickas till seasportal@sjofartsverket.se.

Lycka till med din träning!

//Sjömansservice Motion

 
Månadsvinnare  Oktober

Kultje;

 vindstyrkor mellan bris och storm

> Fler sjötermer som du behöver veta!