Stena Jutlandica vann inomhusfotbollen

Rosenhills Five a side-turnering spelades lördagen den 25 februari. Tänk vad tiden går fort. Det är inte länge sedan vi skickade ut inbjudningar till turneringen.

Tolv lag kom till start, vilket även är max antal lag som får delta. Det var en fartfylld turnering och segrade gjorde Stena Jutlandica efter att ha besegrat Sjöfartsverket Västkusten i finalen med 2-1. På tredje plats kom Älvsborg RoRo.

Turneringens bästa målvakt kom just från Stena Jutlandica och heter Leo Johansson. Bäste målskytt blev Nikola Bozovic från Älvsborg RoRo och turneringens bästa spelare kom från Sjöfartsverket Västkusten och heter Joakim Ström. Utöver dessa priser delades det även ut ett Fair play pris och det gick till laget Dickson. Sjömansservice tävlingsansvariga (undertecknad och Glenn Hjelle) passade på att tacka alla spelare, åskådare och personalen som hjälpte till under dagen och tipsade också om kommande arrangemang, 25:e mars spelas det en dubbelturnering i badminton och den 8:e april är det dags för innebandy open.

Text: Nils Edoff
Foto: Glenn Hjelle

Se alla resultat här.

Tjingsargubbe;

försäljare i hamnmiljö, jfr galli-galli-men.

> Fler sjötermer som du behöver veta!