Nytt utseende och nya funktioner i Motionscentralen

Sedan Motionscentralen startades 2012 har många användare valt att ansluta sig. Vi har hela tiden fått in förbättringsförslag från er i målgruppen och har under 2015 arbetat med att förverkliga en del av dessa. Målsättningen har hela tiden varit att göra sidan ännu enklare och lättillgänglig för er användare. Nu är glada att kunna presentera den nya versionen.

Några av nyheterna är:

Det finns nu en engelskspråkig version av Motionscentralen. Byt språk via flaggan i övre högre hörnet.

Tvingande med inledande versaler i för- och efternamn när man skapar ett inlogg. Dessutom är det numera tvingande för nya användare att fylla i alla uppgifter i användarprofilen. Vi vill att du som redan har ett konto går in och kollar din profil under ”Mina inställningar” och kompletterar de fält som eventuellt saknar information.

Sidan "Individuella tävlingar" har blivit mer lättöverskådlig genom att vi använder flikar för varje gren.

Ändrat enhet från meter till kilometer för de grenar som mäts i distans.

Fartygsadministratör kan, från sitt eget konto, se och registrera resultat på det egna fartygets användarkonton och även inaktivera användare som bytt fartyg.

Användare kan återfå sitt användarnamn om hon/han glömt det. På "Login-sidan" anges den e-postadress som är knutet till kontot, varpå användaruppgifterna skickas ut till den angivna adressen.

Om du har synpunkter tar vi tacksamt emot dessa på motion@sjofartsverket.se

Motionscentralen hittar du här.

Träna på!

//Sjömansservice Motion

Håll an! (avast!);

stopp, vänta, gör ett uppehåll!

> Fler sjötermer som du behöver veta!