NYHETSARKIV


Sjöfolksidrott - Nytt nummer ute nu

Sjöfolksidrott 2017

Sjöfolksidrott är en sammanställning av Sjömansservice idrottsaktiviteter under föregående år och innhåller även resultattabeller från alla våra motiontävlingar för sjöanställda. Mitt i tidningen finns bilagan "Välkommen till motionsåret 2018". Här kan du se årets arrangemang och även läsa reglerna för de tävlingar vi arrangerar.

Tidningen skickas ut till fartyg inom svenska handelsflottan, berörda rederikontor och till de deltagare som fått pris i någon av motionstävlingarna i Motionscentralen. Dessutom finns den att hämta på våra sjömansklubbar, för den som är nyfiken.

Nytt för årets nummer är att en del av tidningen är på engelska. Anledningen är helt enkelt att vi har många motionärer och deltagare i våra tävlingar som inte är svensktalande. Vi är glada över att vi nu kan även kan låta dem ta del av innehållet i tidningen.

Om du vill bläddra i Sjöfoksidrott men inte kommer i närheten av någon av Sjöfartsverkets klubbar kan du läsa den online. Vill du hellre ha en tryckt version i handen kan du skicka ett e-postmeddelande till motion@sjofartsverket.se

Vi passar på att önska dig en fin vår och ett aktivt idrottsår!

/Sjömansservice personal

Slingerställ, -skott (shifting boards);

utan dem går allt i durken i grov sjö.

> Fler sjötermer som du behöver veta!