En 30-årskavalkad

Tidskriften UTKIK utkom som bekant mellan åren 1980 och 2010 och ersätts sedan dess av ett tiotal UTKIK-märkta sidor i varje nummer av tidskriften Sjörapporten. I boken Utkik över sju hav - En 30-års kavalkad har UTKIK-redaktören Torbjörn Dalnäs sammanställt tidlösa reportage och artiklar från alla åren som tidskriften utkom.

 

Utkik

Några läsaromdömen:

"Tusen tack för din stiliga kavalkad - det är imponerande vad allt du skildrat av sjömanskultur genom åren! Och detta var ju blott ett urval ur mängden."
/ Jan Ristarp, F.d. HKF-chef

"Tack för den fina boken med det bästa ur Utkik under alla åren. Jag har ju följt den nästan lika länge. Inte minst kul att läsa om att min gamle vän Yngve Gyllin var med och döpte den. Boken kommer att ligga på en hedersplats i vårt vardagsrum."
/ Göran Baecklund, Journalist och mångårig Utkik-vän

"I går kunde jag med stor glädje öppna den fina boken UTKIK ÖVER SJU HAV. Mycket trevlig läsning, och jag såg att t.o.m. att Rospiggen och Roslagens Sjöfartsminnesförening var omnämnda."
/
Svante Lövgren, Redaktör för Rospiggen

Beställ boken av oss

Du kan beställa boken genom att inbetala 110 kr (inkl. porto) till Bankgiro 5319-8578 och ange att betalningen avser Utkik över sju hav. Glöm inte att ange mottagarens namn och adress. Boken postas så fort betalningen inkommit.

Boken kan också köpas för 60 kr vid besök på Sjömansservice egna stationer och även laddas ned genom länken nedan, för läsning på datorn.