Hamnservice - Malmö (Kockum Fritid)

I Malmö hyr Sjömansservice in sig i den kommunala motionsanläggningen Kockum Fritid. Där finns många aktiviteter att erbjuda under samma tak. Kockum Fritid ligger i ett vackert promenadområde, långt från hamnarna men bara 10 minuters promenad från badstranden Ribersborg. Här erbjuder vi ett välbehövligt avbrott i vistelsen ombord.

Är du inte intresserad av motionsidrott kan du istället spela biljard, läsa svenska tidningar eller ta en promenad ner till havet.

Tack vare placeringen i Kockum Fritid, kan Sjömansservice i Malmö erbjuda ett stort utbud av aktiviteter. Utomhus finns flera fotbollsplaner och motionsslingor i olika längder. Inomhus finns såväl idrottshall som ishall och möjlighet att spela squash, simma eller träna i gymmet (gymmet ingår dock inte i avtalet utan betalas av var och en). Du kan också passa på att njuta i bastuanläggningen. I Kockum Fritid finns dessutom både ett café och en restaurang.

Naturligtvis hämtar vi besättningar på fartyg som ligger vid kaj.

Seafarers Drop-in Corner
Vi har också tillgång till en drop-in lokal vid kryssningsterminalen, tack vare ett fint samarbete med CMP (Copenhagen-Malmo Port). Där kan gästande fartygsbesättningar få tillgång till WiFi för att kommunicera med familj och vänner.

INFORMATION

Sjömansservice Malmö
Västra Varvsgatan 8
Box 5013
217 45 Malmö
Mobil +46 (0)708 16 88 25
sjomansservice.malmo
@sjofartsverket.se

Kockum Fritid är öppet:

Mån-Fre: 9.00-21.00
Lör: 9.00-17.00
Sön: 9.00-19.00

Sjömansservice öppettider:
Ring +46 (0)708 16 88 25 för besked

Platsombud: Mike Josefsson

Gulfen;

syftar oftast på Mexikanska Gulfen men kan även avse Viken.

> Fler sjötermer som du behöver veta!