Start > Anlöpstjänster > MSW Reportal > Nyheter - Single Window

För två år sedan genomfördes ett systembyte och i samband med detta förnyades våra användares certifikat för inloggning till MSW Reportal. Detta medför att vi nu står inför ett kommande datum där en majoritet av våra användares certifikat löper ut och behöver förnyas.

I normala fall går det ut ett automatiskt påminnelsemail 30 dagar innan certifikatet löper ut, men tyvärr har vi identifierat att den här rutinen inte fungerat som den ska. Vi försöker nu nå ut till våra kunder på flera olika sätt, både via telefon och mail, för att upplysa om kommande certifikatsbyte då vi har identifierat att majoriteten av certifikaten löper ut under helgen den 6-8 november. Vi är måna om att så många som möjligt av våra kunder ska hinna byta sina certifikat innan dess, för att vi ska kunna hjälpa till och stötta på bästa sätt.

Vi vill gärna uppmana alla våra kunder att se över sitt förfallodatum för sitt utfärdade certifikat. Information om vart man hittar förfallodatum finns i den bifogade installationsguiden (svenska/engelska).
Här följer sidhänvisning för de olika webbläsarna:
• Internet Explorer: sida 7
• Chrome: sida 18
• MacOS Safari/Chrome: sida 28
• Mozilla Firefox: sida 36

Om du har tid och möjlighet kan du själv förnya ditt certifikat via den här länken: http://einfo.sjofartsverket.se/

För kännedom så finns det möjlighet att logga in med engångslösenord om problem med certifikatet skulle uppstå utanför Sjöfartsverkets kundstöds öppettider (vardagar kl. 08:00-16:30).

Om det här berör dig eller er, så sprid gärna den här informationen vidare till dina kollegor inom era respektive företag/organisationer!

Vid frågor eller support är man alltid välkommen att kontakta Sjöfartsverkets kundstöd via epost: kundstod@sjofartsverket.se eller via telefon: 010-478 58 00.