site_anchor

Rutter in mot Åhus i TRANSAS filformat
Utskrift och Press ikon Skriv ut Tipsa om sidan

Rutter/färdplaner för Åhus

Nedanstående rutter är de färdvägar som förespråkas av Åhus lotsar. Observera att valet av färdväg är relaterat till fartygets djupgående eller annan egenskap, till exempel fartygsstorlek, vind, sikt m.m. som kan påverka valet av rutt.To Åhus From Åhus

OBS!  Högerklicka på den länk i tabellen nedan som som passar för ditt fartyg och den färdväg som önskas. En dialogruta öppnas, tryck på "Spara som" och välj lämplig målkatalog att spara filen i.

Namn Fr. Bord.
punkt nr
via Till Anm.          Uppdaterad
To Åhus Pållagrund   Port of Åhus   Uppdaterad
20100824
From Åhus         Uppdaterad
20100824

Viktig information

De digitala färdplanerna ska inte användas som en ersättning för ordinarie sjökort och navigering, utan endast utgöra ett komplement till dessa. Vid användning av de digitala färdplanerna och övrig information på dessa sidor måste därför alltid exempelvis fartygstyp, väder och övrig trafik beaktas.

Tänk också på att positionsangivelser, ej korrekt ruttinmatning eller andra felkällor, inte på något sätt garanterar navigation i elektroniska sjökortssystem utan ska ses som ett komplement till radar och visuell navigering.

De digitala färdplanerna är framtagna med utgångspunkt i tillgänglig geografisk information. Sjöfartsverket tar inte ansvar för felaktigheter i färdplanerna eller informationen på dessa sidor.


Sidan uppdaterad: 2010-08-24

Ladda hem dokument

Alla rutter i TRANSAS filformat [zip-fil]