Gå till meny Gå till innehåll Gå till kontakt
MSW Reportal

Nyheter från SeaSportal

Nyhet Sjömansservice 2023-01-16

2022 är över och under året har 111 lag registrerat över 35 800 träningsaktiviteter i fartygstävlingen Sports League.

Isbrytaren Atle
Isbrytaren Atle tog hem årets upplaga av Sports League. Nio av deras aktiva deltagare säkrade vinsten med en sammanlagd träningstid på 81 443 timmar.

Lagen Gotland och Ramona registrerade flest men isbrytaren Atle tog hem segern på grund av att de lyckades aktivera fler medarbetare som kunde bidra till poängsamlandet. På andra respektive tredje plats hamnade Solsund och Scandica. Stort gratis till er och alla andra som kämpat hårt och nått fina resultat!

Från 2023 kommer Sports League enbart innehålla lag med Sjöanställda och Sjöfarsstudenter. Alla icke-fartygslag kommer att avanmälas men istället erbjudas möjlighet att delta i kontorstävlingen Office League. Office League blir en egen liga för sjöfartens kontorspersonal och tanken är att den ligan ska kunna jämföra sig mot Sports League och på så sätt kunna tävla mot varandra. Kontakta oss gärna om ni vill ha hjälp med att lägga upp tävlingar mellan kollegorna ombord och kontorspersonalen.

Vi vill tacka er för ett fint träningsår 2022 och önskar er en god fortsättning på 2023, tillsammans kan vi göra det här riktigt bra!

Hälsningar, Sjömansservice SeaSportal-gäng.

En längre version av texten hittar ni här