Gå till meny Gå till innehåll Gå till kontakt
MSW Reportal

Jobba hos oss

Sjöfartsverket som arbetsplats.

Välkommen till Sveriges vackraste arbetsplats

Föreställ dig en arbetsplats där du spelar en avgörande roll för att Sverige som land fungerar, för att alla ska få mat på bordet och skor på fötterna. Där du gör Sverige konkurrenskraftigt och säkert med en miljövänlig och effektiv sjöfart. En arbetsplats där du kan göra skillnad.

Föreställ dig en arbetsplats som räddar liv, utvecklar framtidens tekniska innovationer och klimatsmarta lösningar. En arbetsplats där du också har möjlighet att växa och utvecklas, med bra förmåner för att du ska trivas och må bra även utanför jobbet, under semestern, på gymmet eller med familjen. En arbetsplats där du är vår viktigaste tillgång.

Sist men inte minst, föreställ dig en arbetsplats som aktivt jobbar för jämställdhet och inkludering och där vi drar nytta av varandras olikheter. En arbetsplats där du kan arbeta med unika och givande arbetsuppgifter och samtidig njuta av vackra vyer i skärgården eller ute till havs.

Det är Sveriges vackraste arbetsplats. 

Oavsett om du är båtman eller systemvetare får du

  • Bidra till samhällsnytta – 90 % av Sveriges import- och exportvaror går via sjövägen. Vi möjliggör sjötransport till och från Sverige.
  • Balans i livet – kunna förena arbete och privatliv.
  • Vara unik och professionell – vara Sveriges expert inom ditt område.
  • Arbeta för en mer hållbar värld – vi gör det inte på sidan av. Säkerhet, miljö och att rädda liv är centrala delar i vår verksamhet.
  • Värdegrund – arbeta i en ansvarstagande organisation med en tydlig värdegrund.
  • Utveckling och trygghet – arbeta statligt för en arbetsgivare som både prioriterar verksamhetens utveckling och medarbetarens trygghet.

Varför är vår verksamhet viktig?

Senast uppdaterad 2024-05-21