Gå till meny Gå till innehåll Gå till kontakt
MSW Reportal

Sjörapporten

Sjörapporten är en tidning som främst vänder sig till Sjöfartsverkets kunder och andra intressenter. Dessutom distribueras tidningen till Sjöfartsverkets medarbetare. Här kan du läsa våra nummer.

Vad tycker du om Sjörapporten?

I årets sista nummer efterlyser vi dina åsikter om tidningen. För att Sjörapporten ska fortsätta att vara en relevant tidning behöver vi veta vad vi gör bra och vad vi kan göra bättre. Vi hoppas att du vill dela med dig av dina åsikter genom att svara på en kort läsarundersökning.

Svara på några frågor om Sjörapporten (extern länk)

Sjörapporten nummer 3 – 2024

Letar du efter sommarläsning till semestern? Leta inte längre - nummer 3 2024 av Sjörapporten stillar dina behov. Läs om vår nya generaldirektör och hans planer, invigningen av Skandiaporten eller den nya slussen i Lilla Edet.

Trevlig läsning!

Läs tidigare nummer

Här nedan hittar du tidigare nummer av Sjörapporten. Vill du läsa tidigare nummer än de som finns här, kontakta oss på sjorapporten@sjofartsverket.se 

Beställ Sjörapporten

Är du intresserad kan du beställa ett provnummer. Adress: Sjöfartsverket, Stab Kommunikation, 601 78 Norrköping eller e-post sjorapporten@sjofartsverket.se

För att vi ska kunna distribuera Sjörapporten krävs det att vi har ett register med namn och adressuppgifter. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter här.

Avsluta prenumeration

Du kan när som helst avsluta din prenumeration av Sjörapporten. Det kan du göra på flera sätt:

Skicka e-post till sjorapporten@sjofartsverket.se

Ring 0771 - 63 00 00

Skicka post till Sjörapporten, Sjöfartsverket, 601 78 Norrköping

När en prenumeration avslutas tas personuppgifterna bort inom en månad.

Senast uppdaterad 2024-06-19