Gå till meny Gå till innehåll Gå till kontakt
MSW Reportal

Sjöfartsverket + Sila Snacket = sant

Nu är det officiellt. Sjöfartsverket har tecknat ett samarbetsaval med Sila Snacket i strävan efter en schysst arbetsmiljö.

Sila Snacket är ett initiativ som arbetar för mer inkluderande arbetsplatser med en schysstare jargong som får alla att trivas, må bra och känna sig välkomna.

Betyder det att vi behöver lära oss att vara trevligare mot varandra i Sjöfartsverket? Nej, inte alls utan det betyder helt enkelt att vi förstår hur viktigt det är för trivseln att vi lyhörda mot varandra och bryr oss om hur vi uppfattar varandra! Att prata om jargong är en av många saker vi gör för att vara en attraktiv arbetsgivare för människor som gillar att bidra till samhället och sjöfarten.

– Vi har stolt gått in i ett samarbete med Sila Snacket på TL Bygg. Nu finns utbildade workshopledare på Sjöfartsverket som ett av flera initiativ för en arbetskultur där alla mår bra och trivs. Sila Snacket är verktyget och ställningstagandet för en mer inkluderande arbetsplats med schysst jargong, säger Katarina Norén.

Bild på logotyp från Sila Snacket
Bild på grupp från workshop med Sila Snacket

Senast uppdaterad 2023-05-29