Gå till meny Gå till innehåll Gå till kontakt
MSW Reportal

Sjömansservice Malmö

I Malmö finns Sjömansservice på den stora friskvårdsanläggningen Kockum Fritid.

Sjöfolk framför Öresundsbron
Gästande sjöfolk kollar in stadens sevärdheter

I Malmö hyr Sjömansservice in sig i motionsanläggningen Kockum Fritid. Där finns många aktiviteter att erbjuda under samma tak. Kockum Fritid ligger i ett vackert promenadområde, långt från hamnarna men bara 10 minuters promenad från badstranden Ribersborg. Här erbjuder vi ett välbehövligt avbrott i vistelsen ombord.

Är du inte intresserad av motionsidrott kan du istället spela biljard, läsa svenska tidningar eller ta en promenad ner till havet.

Tack vare placeringen i Kockum Fritid, kan Sjömansservice i Malmö erbjuda ett stort utbud av aktiviteter. Utomhus finns flera fotbollsplaner och motionsslingor i olika längder. Inomhus finns såväl idrottshall som ishall och möjlighet att spela squash, simma eller träna i gymmet (gymmet ingår dock inte i avtalet utan betalas av var och en). Du kan också passa på att njuta i bastuanläggningen. I Kockum Fritid finns dessutom både ett café och en restaurang.

Naturligtvis hämtar vi besättningar på fartyg som ligger vid kaj.

Seafarers Drop-in Corner
Vi har också tillgång till en drop-in lokal vid kryssningsterminalen, tack vare ett fint samarbete med CMP (Copenhagen-Malmo Port). Där kan gästande fartygsbesättningar få tillgång till WiFi för att kommunicera med familj och vänner.

Här kan du ladda ner Malmös välkomstfolder som PDF

Kontakta oss

Sjömansservice Malmö
Västra Varvsgatan 8
Box 5013
217 45 Malmö
Mobil +46 (0)708 16 88 25
sjomansservice.malmo@sjofartsverket.se

Platsombud: Mike Josefsson

Öppettider

Kockum Fritid är öppet:

Mån-Fre: 9.00-21.00
Lör: 9.00-17.00
Sön: 9.00-19.00

Sjömansservice öppettider:
Ring +46 (0)708 16 88 25 för besked

Senast uppdaterad 2023-04-13