Gå till meny Gå till innehåll Gå till kontakt
MSW Reportal

Norrköping - Johannisborg Seamen's Club

I närheten av de inre hamnarna och på bekvämt gångavstånd från Norrköpings centrum ligger sjöfolkets anläggning Johannisborg Seamen's Club. I en harmonisk miljö erbjuder vi ett välbehövligt avbrott i vistelsen ombord.

Fotboll på Johannisborg
En fartygsbesättning passar på att spela fotboll, under ett besök i Norrköping.

För dig som är idrottsintresserad har vi ett stort utbud av aktiviteter. Utomhus finns flera fotbollsplaner samt möjlighet att spela basket och volleyboll, liksom att friidrotta. Vintertid kan vi arrangera lagsporter inomhus på annan plats i Norrköping. Skidor, skridskor och inlines finns att låna på anläggningen. Vi hämtar och lämnar besättningar på fartyg som ligger vid kaj, naturligtvis kostnadsfritt.

Johannisborg har mycket att erbjuda även om du inte är idrottsintresserad. Här kan du använda vårt fria wifi och köpa varma eller kalla drycker med tilltugg. Vill du titta på TV går det bra och du kan också passa på att njuta av vår bastuanläggning.

Anläggningen är sponsrad av International Transport Workers' Federation, ITF och drivs i samarbete med Sjömanskyrkan i Norrköping.

Du kan också följa Johannisborgs Seamen´s club och våra andra stationer på Instagram @seamensservice

Här kan du ladda ner Johannisborgs välkomstfolder som PDF

Kontakta oss

Johannisborg Seamen's Club
Norra Promenaden 80
Box 261
601 04 Norrköping
Tel +46 (0)709 16 88 00
johannisborg@sjofartsverket.se

Öppettider

Mån-Tor: 18.00-22.00
Fre: 9-15 
Lör: stängt
Sön: 14.00-18.00

Senast uppdaterad 2024-07-09