Gå till meny Gå till innehåll Gå till kontakt
MSW Reportal

Övriga hamnar

Har har vi samlat de hamnar där viss service kan erbjudas genom samarbeten med hamnarna och sjömanskyrkor.

Falkenberg

Sjömansservice har ingen fast representant i Falkenbergs hamn. Däremot finns ett ambulerande platsombud i Hallands hamnar som kan besöka fartygsbesättningar i mån av tid. 

Vi har kartlagt vilken service du, som gästande sjöman, kan få i hamnens närområde. I det utskrivbara PDF dokumentet "Welcome to Falkenberg" visar vi bland annat vart du kan få information om stadens idrotts- och kulturutbud och tillgång till kostnadsfritt WiFi.

Om du har några frågor, vänligen kontakta Sjömansservice Göteborg på telefon +46 (0)10-478 49 55.

Gävle

I Gävle finns en representant från Gefle Seamans Mission som besöker fartyg i hamnen och det finns även ett obemannat drop-in center innaför ISPS-områdert. Anläggningen ligger på Depåvägen 37. 

Postadress: Depåvägen 37, 806 47 Gävle
Besöksadress: Depåvägen 37, Fredriksskans, Gävle
Telefon: 0722-48 29 59
Mail: seamans.mission@hotmail.com

Halmstad

Vårt Platsombud i Halland besöker huvudsakligen hamnarna i Falkenberg och Varberg. Om möjlighet finns går det att arrangera ett besök i Hamlstad. Några av tjänsterna som erbjuds är tidningar, sportaktiviteter och bokbyten.   

Om du har några frågor, vänligen kontakta Sjömansservice Göteborg på telefon +46 (0)10-478 49 55.

Helsingborg

Sjömansservice station i Helsingborg  avvecklades 2004. Sedan dess ombesörjer Sjömanskyrkan bokbyten och annan service lokalt. Vid akuta behov kan även Sjömansservice station i Malmö kontaktas.

På Sjömanskyrkan finns utmärkta lokaler för en stunds avkoppling, ett samtal hem till nära och kära eller en stund framför datorn med trådlös Internetuppkoppling, för att hålla kontakten.

Cafeterian erbjuder bland annat TV, tidningar, tidskrifter och böcker.

För den som vill ta tillfället i akt att idrotta finns även möjligheter till detta genom den närliggande simhallen, till vilken vi bjuder på inträdet. I våra lokaler kan vi dessutom erbjuda biljard och dart.

Seamen's Club - Sjömanskyrkan
Församlingsgatan 1
SE-252 26 Helsingborg
Tel: +46 (0)42-18 78 80

Chaplain: Tony Strepin
Mobil: +46 (0)70-295 57 12
Assistent: Stefan
Mobil: +46 (0)70-392 99 53
Mail: stefan.sjomanskyrkan@telia.com

Landskrona

Sjömansservice har ingen representant i Landskronas hamn. Istället har vi kartlagt vilken service du, som gästande sjöman, kan få i hamnens närområde. I det utskrivbara PDF dokumentet "Welcome to Landskrona" visar vi bland annat vart du kan få information om stadens idrotts- och kulturutbud och tillgång till WiFi kostnadsfritt.

Den närmaste Sjömansservicestationen finns på Kockum Fritid i Malmö, ca 30 minuter bilfärd från Landskrona. Kontakta vårt platsombud i Malmö på telefon +46 (0)708-16 88 25 eller skicka e-post till sjomansservice.malmo@sjofartsverket.se om du har några frågor.

Det finns inte heller någon sjömanskyrka i Landskrona. Om du behöver komma i kontakt med Sjömanskyrkan i Helsingborg, vänligen ring chaplain på +46 (0)702 95 57 12 eller assistenten på
+46 (0)703 92 99 53. Annars kan du skicka e-post till sjomanskyrkan@telia.com

Oxelösund

Sjömansservice har ingen representant i Oxelösunds hamn. Istället har vi kartlagt vilken service du, som gästande sjöman, kan få i hamnens närområde. I det utskrivbara PDF dokumentet "Welcome to Oxelösund" visar vi bland annat vart du kan få information om stadens idrotts- och kulturutbud och tillgång till WiFi kostnadsfritt.

Den närmaste Sjömansservicestationen, Johannisborg Seamen's Club, finns i Norrköping, ca 45 minuters bilfärd från Oxelösund. Kontakta vår sjömansklubb på telefon +46 (0)11-12 79 94 eller skicka e-post till johannisborg@sjofartsverket.se om du har några frågor.

Det finns inte heller någon sjömanskyrka i Oxelösund. Om du behöver komma i kontakt med Sjömanskyrkan i Norrköping, vänligen ring +46 (0)11-13 58 80.

Varberg

Sjömansservice har ingen fast representant i Varbergs hamn. Däremot finns ett ambulerande platsombud i Hallands hamnar som kan besöka fartygsbesättningar i mån av tid. 

Vi har kartlagt vilken service du, som gästande sjöman, kan få i hamnens närområde. I det utskrivbara PDF dokumentet "Welcome to Varberg" visar vi bland annat vart du kan få information om stadens idrotts- och kulturutbud och tillgång till kostnadsfritt WiFi.

Om du har några frågor, vänligen kontakta Sjömansservice Göteborg på telefon +46 (0)10-478 49 55.

 

Senast uppdaterad 2023-04-13